5 راه ساده برای خالی کردن حافظه پر شده گوشی اندرویدی پیام بگذارید

یک گوشی هوشمند اندروید کارایی های بسیاری دارد، از جمله بازی کردن، تماشای ویدئو ، جستجو و گردش در دنیای وب ، گوش دادن به آهنگ و بسیاری دیگر . اما یکی از مشکلاتی که برای کاربران این دستگاهها بوجود می آید آن است که به مرور زمان و با نصب برنامه ، اپلیکیشن و بازی های مختلف ، حافظه گوشی کم کم پر میشود و باعث میشود تا پس از گذشت زمان ، تلفن هوشمند یا تبلت شما به شدت کند شده و دچار دردسر شوید، بطوریکه حتی برای تماشای یک ویدئوی کوچک نیز به مشکل بر بخورید .

اما راه چاره چیست؟

آیا حافظه گوشی شما پر شده؟

خوشبختانه خالی کردن فضای اشغال شده و افزایش حافظه آزاد در اندروید کار سختی نیست .
در این مقاله پنج راه ساده را به شما یاد می دهیم تا در کمترین زمان، گوشی یا تبلت خود را پاکسازی و آن را به یک محیط خلوت برای نگهداری فایلهای مورد علاقه تان تبدیل نمایید .

1 – پاک کردن اپلیکیشن های بدون استفاده

به منوی Setting و بخش Application Manager در گوشی بروید تا لیست کاملی از برنامه های نصب شده را ببینید .چنانچه در این لیست اپلیکیشنی را میبینید که مدت زیادی است از آن استفاده نکرده اید و بلا استفاده مانده حتما آن را حذف یا uninstall کنید .
این کار علاوه بر آزاد شدن مقداری حافظه باعث بهبود عملکرد و روانتر شدن کارکرد تلفن همراه شما میگردد .
دقت کنید که با برنامه ای که آن را نمیشناسید کاری نداشته باشید زیرا ممکن است اپ سیستمی باشد .

2 – حذف حافظه نهان یا Cache برنامه ها

اپلیکیشن های اندرویدی به منظور انجام برخی عملیات، فایلهایی را ایجاد میکنند که اصولا کاربرد موقتی یا اصطلاحا temporary داشته و بعدا بدون استفاده میشوند .این فایل ها حافظه پنهان یا cache نام دارند .
یکی از بهترین راهها برای افزایش حافظه داخلی، پاک کردن cache است .برای پاک کردن کش اپلیکیشن ها مانند روش قبل به قسمت Application Manager بروید و در لیست ببینید که کدام برنامه فضای زیادی اشغال کرده ، روی آن ضربه زده و گزینه clear cache را لمس کنید .
البته برای اینکار میتوانید از برنامه های cache cleaner مانند نرم افزار Clean Master نیز استفاده فرمایید که در مطالب بعدی به معرفی آنها خواهیم پرداخت .

3 – قرار دادن عکس ها در فضاهای آنلاین رایگان

معمولا تصاویر یکی از حجیم ترین نوع فایلها در حافظه دستگاه هستند .اگر تعداد زیادی عکس در گوشی یا تبلت تان دارید پیشنهاد میکنم آنها را روی یک سرویس نگهداری فایل رایگان مثل گوگل پلاس یا dropbox قرار دهید .
به منظور استفاده از سرویس گوگل باید گزینه sync را فعال نمایید تا عکسها بطور خودکار روی اکانت گوگل شما آپلود شوند. جای این تصاویر امن خواهد بود و به راحتی بوسیله کامپیوتر یا موبایل قابل دسترسی است .

4 – پاک کردن فایل و پوشه های اضافی

در بسیاری مواقع، کاربران چیزهایی که دانلود میکنند را روی گجت هوشمند خود رها کرده و باعث ایجاد پوشه های حجیم و بی فایده و اشغال بیهوده حافظه میگردند .
به کمک یک اپلکیشن مدیریت فایل وارد حافظه شوید و هر پوشه ای که فکر میکنید مربوط به خودتان بوده و الان کاربردی ندارد را حذف نمایید .
همچنین با دانلود و نصب برنامه DiskUsage قادر هستید تا لیست کاملی از مواردی که موجب اشغال حافظه شدند را ببینید .
توجه: از پاک نمودن مواردی که در مورد آنها اطلاعی ندارید خودداری فرمایید تا به دستگاهتان آسیب نرسد !

5 – انتقال اپلیکیشن ها به کارت حافظه

انتقال دادن اپلیکشن های حجیم به کارت حافظه علاوه بر خالی شدن حافظه موجب افزایش سرعت و بهبود عملکر گوشی بطور چشمگیری خواهد شد .
برای این کار وارد Application Manager شده و روی برنامه هایی که حجم زیادی دارند ضربه زده و Move to sd card را انتخاب نمایید .
برخی از گوشیها ممکن است این گزینه را نداشته باشند! در اینصورت پیشنهاد ما دانلود و نصب AppMgr است !
AppMgr یک اپلیکیشن ساده است که به راحتی اینکار را برایتان انجام داده و ضمنا نیاز به روت کردن هم ندارد .
توجه: برخی از برنامه ها حتما باید در حافظه داخلی باشند و نمیتوانند به کارت حافظه منتقل شوند، پس این قابلیت برای تمام اپ ها نمیباشد .

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تماس تلفنی : 09120341508 | پاسخگویی همه روزه از ساعت 8 الی 24